Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Μ. Υδραίου για τη χρηματοδότηση της καμπάνιας: «Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται»

Μερόπη Υδραίου
05 Οκτωβρίου 2023 / 11:35

Η Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφια απαντά στο ερώτημα που έθεσε η παράταξη «Εκκίνηση»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο ερώτημα της "Εκκίνησης" «ποιος χρηματοδοτεί τη φανταχτερή καμπάνια της Μ. Υδραίου», απαντά ο συνδυασμός της, «Κέρκυρα 2028»:

Η λεγόμενη ‘’Εκκίνηση’’ ως παράταξη δεν συμμετέχει στις εκλογές αφού δεν κατάφερε να συγκροτήσει συνδυασμό και να βρει υποψηφίους.

Εν τούτοις, οι ανακοινώσεις που έχει βγάλει τις τελευταίες ημέρες με προσωπικές επιθέσεις εναντίον της Μερόπης Υδραίου προκαλούν ερωτηματικά. Ποιοι ωθούν μια παράταξη που δεν συμμετέχει σε εκλογές να προβαίνει σε τέτοιες αήθεις επιθέσεις εναντίον της Μερόπης Υδραίου;

Με την τελευταία ανακοίνωση τους όμως ξεπέρασαν τα όρια. Μιλούν για μια πολυδάπανη εκλογική καμπάνια που ουσιαστικά γνωρίζουν και οι ίδιοι ότι δεν υπάρχει.

Θα μπορούσαμε να απαντήσουμε με 5 μόνο λέξεις: καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται. Υπάρχει όμως ανάγκη για μια οφειλόμενη και ξεκάθαρη απάντηση:

Για όλα υπάρχουν παραστατικά και αποδείξεις που θα δοθούν στη δημοσιότητα και θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο. Άλλωστε, για όλα υπάρχει έλεγχος δαπανών από ελεγκτικούς μηχανισμούς του κράτους.

Οι πόροι μας προέρχονται από τις εισφορές των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, που και καί για αυτούς, υπάρχουν αποδείξεις αφού έχουν κατατεθεί οι εισφορές τους σε ειδικό εκλογικό τραπεζικό λογαριασμό από τον οποίο ελέγχονται οι δαπάνες και υπάρχει απόλυτη διαφάνεια.

Το φυλλάδιο του απολογισμού και του προγράμματος είναι χαμηλού κόστους, χρηματοδοτήθηκε από τους υποψηφίους μας ενώ επιλέξαμε να κάνουμε και μια καμπάνια πολύ χαμηλού κόστους στο διαδίκτυο. Εξάλλου, ας γνωρίζουν και οι της Εκκίνησης ότι στον συνδυασμό μας υπάρχουν πολλοί που ξέρουν να χειρίζονται εργαλεία της σύγχρονης τεχνολογίας που δεν έχουν κανένα κόστος. 

Εκεί όμως που έχουν ξεπεραστεί τα όρια είναι τα άθλια υπονοούμενα για το πρώην Ακταίον που δεν θα μείνουν χωρίς συνέπειες.

Επειδή λόγω της απλής αναλογικής, η ‘’ Εκκίνηση’’ ήταν στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο, είναι ντροπή για πρώην δημοτικούς συμβούλους να αναφέρουν ότι ο Δήμος "χάρισε" στον μισθωτή ενοίκια, όταν το συγκεκριμένο κτίσμα  κατέρρεε και  είχε παραδοθεί στη φθορά του χρόνου, αν δεν προχωρούσαμε στο διαγωνισμό για την αξιοποίηση του.

Υπενθυμίζουμε ότι το προηγούμενο  ενοίκιο ήταν μικρότερο από αυτό που πληρώνει κάποιος που νοικιάζει ένα τριάρι στην πόλη. Η δική μας δημοτική αρχή καθόρισε ενοίκιο χιλιάδων ευρώ και ο Δήμος έχει έσοδα.
Η Μερόπη Υδραίου αλλά και οι υποψήφιοι της παράταξης μας είναι έντιμοι, καθαροί άνθρωποι. Δεν δέχονται ούτε προσβολές ούτε λάσπη.

Δεν υπάρχει εκκίνηση για την επιστροφή στο παρελθόν. Υπάρχει μόνο εκκίνηση για να πάμε την Κέρκυρα σε μια νέα, καλύτερη εποχή.

Εμείς έχουμε επιλέξει  να εκπροσωπούμε τους πολίτες.

Η λεγόμενη ‘’ Εκκίνηση’’ ποιων το παιχνίδι παίζει; Πως εξηγούνται  το μίσος και  η εμπάθεια;
Ας κρίνουν οι πολίτες».

ΦΩΤΟ: ΜΕΡΟΠΗ ΥΔΡΑΙΟΥ