Δευτέρα 29.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επιστροφή του τερματοφύλακα Στ. Γκερδούκη

ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΟΣ
08 Σεπτεμβρίου 2022 / 15:08
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Όλυμπος και φέτος προχώρησε σε λίγες μεταγραφικές κινήσεις, αφού μπόρεσε να κρατήσει όλους τους ποδοσφαιριστές που ήθελε από την περσινή σεζόν.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Όλυμπος και φέτος προχώρησε σε λίγες μεταγραφικές κινήσεις, αφού μπόρεσε να κρατήσει όλους τους ποδοσφαιριστές που ήθελε από την περσινή σεζόν. Έχει επιπλέον το πλεονέκτημα να προωθεί από τη Θύελλα δικά του παιδιά που ξεκινούν από τις Ακαδημίες και το κάνει πολύ επιτυχημένα τα τελευταία χρόνια.

Τελευταία προσθήκη ο τερματοφύλακας Σταύρος Γκερδούκης ο οποίος έχει φορέσει και παλιότερα τη φανέλα της ομάδας και μαζί με τον Δημήτρη Λίτο (βασικός την περσινή χρονιά) που ανανέωσε θα είναι το δίδυμο της ομάδας. Πέραν του Γκερδούκη έχει επιστρέψει στην ομάδα ο παλιός της αρχηγός Σπύρος Γραμμένος (αμυντικός μέσος), ενώ πήρε ακόμα τον Νίκο Λιούμπα 24 ετών που αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Α.Ο. Κέρκυρα Κ17 και Κ19, Αστέρα Πετριτή,  Ατρόμητο Στρογγυλής και Ο.Φ.Α.Μ.

 

Η ανακοίνωση για Γκερδούκη

Η διοίκηση του Ολύμπου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σταύρο Γκερδούκη

Ο Σταύρος αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα , έχει φορέσει και στο παρελθόν τη φανέλα της ομάδας μας και πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Αστέρα Λιαπάδων

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.

 

Να αναφέρουμε ότι η ομάδα ξεκίνησε προετοιμασία κάτω από τις οδηγίες του Άκη Πανδή στις 16 Αυγούστου και υπάρχει πολύ όρεξη για δουλειά, η ομάδα θα έχει την ομοιογένειά της και χωρίς να κυνηγάει τίτλους, έχει βαριά φανέλα και σίγουρα θα είναι μέσα στους διεκδικητές τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο, αφου πάντα μπαίνει στο γήπεδο κυνηγώντας τη νίκη.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια