Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τέλος ο Π. Κορομπόκης από την ΑΕ Λευκίμμης

ΑΕ Λευκίμμης
21 Nov 2023 / 12:22
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η συγκομιδή μόλις 8 βαθμών σε 11 ματς ήταν η αιτία να παρατηθεί μετά την τελευταία ήττα την Κυριακή από τα Τρίκαλα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο μακροβιότερος τεχνικός της ΑΕ Λευκίμμης στην Γ΄ Εθνική, Παναγιώτης Κορομπόκης, αποτελεί παρελθόν για την ομάδα, μετά από 4 χρόνια παραμονής στον πάγκο της ΑΕΛ, με επιτυχίες στο πρωτάθλημα. 

Η φετινή πορεία της Κερκυραϊκής ομάδας είναι η χειρότερη από τα έξι προηγούμενα χρόνια που έπαιξε στην Γ΄ Εθνική, η αδυναμία της να κερδίσει εντός έδρας όπου σε πέντε ματς είχε μόλις μια νίκη (Θύελλα Κατσικά) και 4 ήττες (Κιλελέρ, Ζάκυνθος, Σβορώνος, Τρίκαλα) και η συγκομιδή μόλις 8 βαθμών σε 11 ματς ήταν η  αιτία να παρατηθεί μετά την τελευταία ήττα την Κυριακή από τα Τρίκαλα.

Η αλήθεια είναι ότι ο Π. Κορομπόκης προσέφερε πολλά στην ΑΕΛ, άλλωστε οι ανανεώσεις της συνεργασίας  του με τους Λευκιμμιώτες, ήταν απόρροια της πορείας την ομάδας τα προηγούμενα χρόνια. Φέτος τα πράγματα ήταν διαφορετικά, κάτι έλειπε στην ΑΕΛ η οποία μάλιστα στα τρία τελευταία εκτός έδρας ματς αν και προηγήθηκε  δεν μπόρεσε να κρατήσει το υπέρ της σκορ (Καστοριά, Εορδαϊκό ισοφαρίστηκε στο τέλος  και ήλθε 1-1, ενώ με Βατανιακό το 0-2 στο ημίχρονο έγινε 3-2 για τους γηπεδούχους). Στα ματς αυτά θα μπορούσε να είχε πάρει τουλάχιστον 7 βαθμούς και πήρε δύο, με αποτέλεσμα σε συνδυασμό και με την ήττα από τα Τρίκαλα να είναι στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, πολύ μακριά από τη ζώνη υποβιβασμού.

Έπρεπε κάτι να αλλάξει για να μπορέσει η ομάδα να διεκδικήσει τον στόχο της παραμονής και στις περιπτώσεις αυτές ο πρώτος που φεύγει είναι ο προπονητής. Ο Σπύρος Κουλούρης (παλιά δόξα της ομάδας) που έχει και στο παρελθόν χρηματίσει προπονητής στην ΑΕΛ, αλλά και διοικητικός, ανέλαβε και περιμένουμε επίσημη ενημέρωση αν θα είναι ο νέος ή ο προσωρινός προπονητής στην ομάδα. Υπάρχουν ακόμη 23 αγωνιστικές η ΑΕΛ μπορεί να ανακάμψει και όλη η Λευκίμμη θα στηρίξει την ομάδα για να το πετύχει.

Φωτο: Ο Παnαγιώτης Κορομπόκης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΛ   

 

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια