Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η διαμαρτυρία προς και για όλους της ΑΕ Λευκίμμης

ΑΕ Λευκίμμης
20 Φεβρουαρίου 2024 / 16:44
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η «Βασίλισσα του Νότου» η ΑΕΛ, δύσκολα θα μπορέσει να σώσει την παρτίδα φέτος, όλα δείχνουν ότι μετά από 7 συνεχόμενες παρουσίες στην Γ΄ Εθνική, μόνο με θαύμα θα το κάνει και για 8η.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η «Βασίλισσα του Νότου» η ΑΕΛ, δύσκολα θα μπορέσει να σώσει την παρτίδα φέτος, όλα δείχνουν ότι μετά από 7 συνεχόμενες παρουσίες στην Γ΄ Εθνική, μόνο με θαύμα θα το κάνει και για 8η. Η αιτία της χαμηλής βαθμολογικής συγκομιδής και της άσχημης βαθμολογικής θέσης, θα λέγαμε ότι είναι οι μη επιτυχημένες μεταγραφικές κινήσεις, οι παίκτες που πίστεψε η ομάδα δεν έδωσαν αυτό που περίμενε και το αποτέλεσμα το βλέπουμε σήμερα.

Όμως θα σταθούμε σε μια διαμαρτυρία καταγγελία της ομάδας μετά το Κυριακάτικο ματς στη Ζάκυνθο που ως γνωστόν έχασε 1-0 με τέρμα που δέχθηκε 7 λεπτά πριν το τέλος του ματς. Πέντε λεπτά ενωρίτερα ο Πατρινός διαιτητής Οικονόμου δεν έδωσε (όπως αναφέρει η ΑΕΛ) καταφανέστατο πέναλτι υπέρ της ομάδας, που ίσως της έδινε και τη νίκη και διατηρούσε και με αυξημένες πιθανότητες την ελπίδα της παραμονής.

Πέραν αυτού σημασία έχει και η συμπεριφορά των ανθρώπων της ομάδας του Ιονίου απέναντι στην αποστολή της ΑΕΛ, αφού τους καταγγέλλουν για επίθεση στην ομάδα, κάτι ανεπίτρεπτο το 2024 και είναι κρίμα γιατί τα Ιόνια νησιά φημίζονται για τον πολιτισμό και την φιλοξενία τους και όχι για «χουλιγκανισμό». Μην ξεχνάει κανείς ότι εδώ και χρόνια οι ομάδες που έρχονται στην Κέρκυρα τυγχάνουν άψογης φιλοξενίας και πάρα πολλές από αυτές δημόσια ευχαριστούν τα Κερκυραϊκά σωματεία.

Βέβαια η ΑΕΛ δεν στάθηκε μόνο στα γεγονότα της Ζακύνθου, αλλά και στην εδώ Ένωση, που έχοντας σημαντικό ρόλο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της χώρας, θα μπορούσε κάτι να κάνει, άλλωστε ο πρόεδρος είναι Λευκιμμιώτης. Βέβαια αυτές είναι η καταγγελίες της ιστορικής ομάδας που έχει προσφέρει πάρα πολλά διαχρονικά στο ποδόσφαιρο.

 

Η καταγγελία της ΑΕΛ

 

Συγχαρητήρια στους αξιωματούχους, ο Θεός να τους κάνει, της ομάδας της Ζακύνθου για την επίθεση στην ομάδα μας και στον διαιτητή Οικονόμου για το σημερινό έγκλημα! Το πέναλτι που έπνιξε σήμερα θα το ζήλευαν και οι μαϊμούδες "Μακάκα". Έχει ο καιρός γυρίσματα και ουαί κι αλίμονο σας όταν ξαναβρεθούμε, γιατί θα ξαναβρεθούμε!

Υ.Γ. Κύριοι της ΕΠΣ Κέρκυρας η ομάδα μας κάθε Κυριακή είναι απροστάτευτη και το μόνο που σας νοιάζει είναι να ψηφιστούν οι απολογισμοί στη Γενική Συνέλευση!

 

Από το Κυριακάτικο ματς ΑΠΣ Ζάκυνθος – ΑΕ Λευκίμμης ΦΩΤΟ@IMERAZANTE.GR

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια