Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έσβησαν τα 131 κεράκια στα γενέθλια του Κερκυραϊκού

Κερκυραϊκός
08 Μαρτίου 2024 / 15:40
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ο Ιστορικός Κερκυραϊκός συμπλήρωσε 131 χρόνια παρουσίας στα αθλητικά δρώμενα της χώρας, με τεράστιες επιτυχίες, σε πολλά αθλήματα, είναι μέρος της παλιότερης αθλητικής Ιστορίας της χώρας, ένα από τα πρώτα σωματεία της Ελλάδας.

ΚΕΡΚΥΡΑ.Ο Ιστορικός Κερκυραϊκός συμπλήρωσε 131 χρόνια παρουσίας στα αθλητικά δρώμενα της χώρας, με τεράστιες επιτυχίες, σε πολλά αθλήματα, είναι μέρος της παλιότερης αθλητικής Ιστορίας της χώρας, ένα από τα πρώτα σωματεία της Ελλάδας.

 

Σε μια σεμνή τελετή «έσβησαν» τα κεράκια των γενεθλίων του τεράστιου αυτού συλλόγου και η ανακοίνωση του ΚΓΣ τα λέει όλα:

 

ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ ΓΣ... έφηβος ετών 131!!

 

Βαριά η κληρονομιά, ακόμη πιο βαριά η υποχρέωση για το ...μέλλον... Στις 6 Μάρτη πρόεδρος και στελέχη του ιστορικού συλλόγου "έσβησαν" τα 131 χρόνια - κεράκια και προχωράμε. Ταυτόχρονα παρουσιάστηκαν τα ανακαινισμένα γραφεία της διοίκησης εναρμονισμένα με την πολύχρονη ιστορία του σωματείου αλλά και με νέες σύγχρονες "πινελιές". Δέος προκαλεί η τροπαιοθήκη. Οδηγός μας οι δυο τελευταίες γραμμές του ύμνου, "Νικάει όποιος παλεύει, στυλώστε τα κορμιά.." (ύμνος από τον Κωστή Παλαμά αφιερωμένος τον Σεπτέμβρη του 1906) και θα "παλεύουμε" προσφέροντας τεράστιο κοινωνικό κύρια έργο στην τοπική κοινωνία, στην νεολαία μας κατά πρώτο λόγο.

Στις Αλυκές Ποταμού χτίζεται το μέλλον!!!!

 

4 ΦΩΤΟ@ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια