Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Υδραίου: «Το δίλημμα είναι: χάος ή πρόοδος» (photos+ video)

ΜΕΡΟΠΗ ΥΔΡΑΙΟΥ
06 Οκτωβρίου 2023 / 20:59
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Υπογράμμισε ότι η Κέρκυρα «δεν θα ξανακοιτάξει ποτέ πια πίσω της» και μέμφθηκε την «συμμαχία που ξεχειλίζει μίσος απέναντι σε μένα προσωπικά»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Παρασκευή 06/10 στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο πραγματοποίησε η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων και εκ νέου υποψήφια Μερόπη Υδραίου την κεντρική προεκλογική της συγκέντρωση.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Παντελής Κοντός, ο οποίος προλόγισε την Μ. Υδραίου. Στην συνέχεια, στο βήμα ανέβηκε η υποψήφια Δήμαρχος η οποία αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, αναμεσά στους οποίους βρισκόταν και ο  βουλευτής της ΝΔ Στ. Γκίκας, ο πρ. βουλευτής Αλ. Δεσύλλας, η πρόεδρος του ΕΟΤ Αν. Γκερέκου, αλλά και μέλη του περιφερειακού συμβουλίου, υπογράμμισε ότι η Κέρκυρα «δεν θα ξανακοιτάξει ποτέ πια πίσω της» και μέμφθηκε την «συμμαχία που ξεχειλίζει μίσος απέναντι σε μένα προσωπικά». Στη συνέχεια, έκανε μια ανασκόπηση των έργων που πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια της θητείας της.

Ακολούθως, αναφέρθηκε στο πρόγραμμά της παράταξής της για την επόμενη πενταετία, το οποίο θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τόσο έργα υποδομών, όσο και παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο, στο πρόβλημα στάθμευσης και στην καθαριότητα. Επιπλέον, νέες παρεμβάσεις στο θέμα των απορριμμάτων και της ανακύκλωσης αλλά και στον τουρισμό.

 

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την ομιλία της Μ. Υδραίου:

ΦΩΤΟ/ VIDEO@ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.