Τρίτη 14.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Φιλικό ματς Δόξα Κρανούλας – ΑΕ Λευκίμμης 0-1

ΑΕ Λευκίμμης
23 Σεπτεμβρίου 2017 / 20:30
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΓΙΑΝΝΕΝΑ. Η ΑΕΛ στη πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής (Κυριακή 1/10 στη Λευκίμμη με Θεσπρωτό) η Βασίλισσα του Νότου νίκησε στο γήπεδο Περάματος στα Γιάννενα

τη Δόξα Κρανούλας με 1-0 και έδειξε έτοιμη για την νέα πρόκληση στην ιστορία της. Η Γιαννιώτικη ομάδα θα είναι αντίπαλός της και στο πρωτάθλημα, μάλιστα θα αναμετρηθούν την τελευταία αγωνιστική σύμφωνα με το πρόγραμμα. 
Η ΑΕΛ μπήκε δυνατά στο ματς και κέρδισε στο 3΄ πέναλτι σε χέρι του Γκόλια και ο Κομνηνάκης ήταν εύστοχος και έκανε το 0-1. Η ΑΕΛ στάθηκε πολύ καλά, είχε αρκετές επιθετικές ενέργειες να πετύχει και ένα δεύτερο τέρμα, ενώ αμυντικά στάθηκε εξαιρετικά και πήρε μια νίκη που έδωσε αυτοπεποίθηση στους παίκτες για το δύσκολο πρωτάθλημα που έρχεται.     
ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ: Αρχοντάκης, Ηλίας, Πάσχος, Τσουλιάης, Τσιέπας, Γκόλιας, Τσουμάνης, Νιτσιάκος, Χριστακόπουλος, Παρχαρίδης, Παππάς (έπαιξαν και οι: Πέτρου, Καραφλιάς, Παράσχης, Ριστάνης, Μιχάλης Δ., Νούγιας, Ζδράβος, Κιτσάκης, Μαρμούτας, Μουζακίτης).
ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ: Βαρέλης, Θεοδωράκης, Σεντεμέντες, Κομνηνάκης, Σαμουηλίδης, Γεωργοπάλης, Λεπενιώτης, Πανταζής, Ρογκότης, Στέρεφ, Γαστεράτος (έπαιξαν και οι Αναστασιάδης, Βασιλάκης, Βούλγαρης, Κόρμπας, Ηλίας, Μπονέρης και Βλάχος).
 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια