Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αγοράζουμε εισιτήριο διαρκείας, ενισχύουμε την ομάδα μας

Αστέρας Πετριτή
27 Ιουνίου 2023 / 15:35
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η νέα διοίκηση πλέον που ανέλαβε με επικεφαλής τον Λ. Στούπα κάνει πράξη την απόφαση της ΓΣ και η ομάδα κανονικά θα συμμετάσχει στην Γ΄ Εθνική, γιατί και αξίζει και ο κόσμος είναι δίπλα της.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η απόφαση της έκτακτης ΓΣ του Αστέρα Πετριτή στις 11/6/2023, εξουσιοδοτούσε το νέο Δ.Σ. που θα εκλεγόταν μια εβδομάδα αργότερα να οδηγήσει την ομάδα στην Γ΄ Εθνική, εκεί όπου με παλικαρίσιο τρόπο κέρδισε τη σεζόν 2022-23 την παραμονή της.

Η νέα διοίκηση πλέον που ανέλαβε με επικεφαλής τον Λ. Στούπα κάνει πράξη την απόφαση της ΓΣ και η ομάδα κανονικά θα συμμετάσχει στην Γ΄ Εθνική, γιατί και αξίζει και ο κόσμος είναι δίπλα της. Η ανακοίνωση του Δ.Σ. για κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας από τη Δευτέρα 26 Ιουνίου τα λέει όλα. Όμως αυτό που πρέπει όλοι οι φίλοι της ομάδας, αλλά και κάθε Κερκυραίος φίλαθλος να καταλάβει είναι ότι πρέπει να προμηθευτούν ένα εισιτήριο, η ομάδα θα έχει μεγάλη ανάγκη οικονομικής στήριξης και το διαρκείας είναι η πρώτη στήριξη που μπορεί να δώσει κανείς.

 

Η ανακοίνωση για τα διαρκείας

 

Κυκλοφορούν αύριο τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας μας για τη νέα σεζόν, που θα τη βρει στο δύσκολο μονοπάτι της Γ' Εθνικής κατηγορίας! Αγοράζοντας την κάρτα διαρκείας ενισχύουμε την ομάδα μας!

Ευχαριστούμε θερμά τον χορηγό μας "Casa Cafe" στον Πετριτή, που έμπρακτα στέκεται δίπλα στην ομάδα μας για μια ακόμη χρονιά!

 

Μάλιστα ξεκίνησε και ο σχεδιασμός της ομάδας, με πρώτη κίνηση να κρατήσει τη «σημαία της» τον Χρήστο Γεωργοπάλη, στις τάξεις της. Ο αριστεροδόπαρος μέσος θα συνεχίσει στην ομάδα που υπηρετεί από μικρός.

 

Η ανακοίνωση

 

Η σημαία στον ιστό της! Ο Αστέρας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αρχηγό της ομάδας, Χρήστο Γεωργοπάλη. Ο Χρήστος αποτελεί την ψυχή της ομάδας, έχοντας ζήσει με αυτήν σπουδαίες στιγμές, κατακτώντας πολλούς τίτλους. Του ευχόμαστε μια σεζόν με υγεία και επιτυχίες!

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια