Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γ΄ Εθνική: Ο Αστέρας Πετριτή 0-0 σε μέτριο ματς με το Θεσπρωτό

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
04 Οκτωβρίου 2023 / 19:29
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Σε ένα ματς που και οι δυο ομάδες ήθελαν τη νίκη από τη μια πλευρά και να μην χάσουν από την άλλη

Για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι ο Αστέρας Πετριτή σε εξ αναβολής ματς της 1ης αγωνιστικής αντιμετώπισε τον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας, σε ένα ματς που και οι δυο ομάδες ήθελαν τη νίκη από τη μια πλευρά και να μην χάσουν από την άλλη. Το τελικό 0-0 με βάση την εικόνα του ματς θεωρείτε δίκαιο, αφού πρωταγωνίστριες και για τις δυο ομάδες ήταν οι άμυνες τους.

Ανούσιο, μέτριο με ελάχιστες καλές στιγμές ήταν το α΄ μέρος με τον Π. Στεργίου δυο φορές από καλή θέση μέσα στην περιοχή και πλάγια, προσπάθησε μόνος να σκοράρει ανεπιτυχώς και δεν «έσπασε» τη μπάλα στους συμπαίκτες του που ήταν σε ευνοϊκή θέση. Από την πλευρά του ο Θεσπρωτός έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 37΄ όταν κεφαλιά εξ επαφής του Νικολάου πέρασε άουτ.    

Στην επανάληψη αν θα σημείωνε κανείς κάτι ήταν οι αλλαγές παικτών των δυο ομάδων, αφού δεν είχαμε ούτε μια κλασική ευκαιρία από  τις δυο ομάδες. Μπορεί να ανέβηκε πιο ψηλά ο Αστέρας και να προσπάθησε να φτάσει στο γκολ, αλλά οι απουσίες Κοιλιάρα και Γεωργακόπουλου ήταν φανερές.

Διαιτητές: Δ. Χατζηπαναγιώτου (ΕΠΣ Ηπείρου), Θ. Γκέλης(ΕΠΣ Ηπείρου), Α. Δρουδάκης (ΕΠΣ Γρεβενών).

ΑΟ Αστέρας Πετριτή (Ι. Σφακιανάκης): Ζερβός, Κοντομίχης, Γωγουβίτης, Γαρδικιώτης, Κρητικός, Γκασίδης, Στεργίου Κ., Θηραιός, Στεργίου Π., Σούκερας, Ρουμελιώτης (έπαιξαν και οι Μεντής, Τσιάβος, Λούβρος, Λέσσης Π.). 

Θεσπρωτός (Χ. Ρότσα):  Σιδεράκης, Τσώτσος, Ζαφείρης, Ευθυμιάδης, Νικολάου, Παλαμούτσης, Τσαφίτσας, Ζελέκου, Ροβίνας, Μπουμπούκης, Έγκαρ (έπαιξε και ο Ράπτης).

*Τα στοιχεία του ματς από τον Μιχάλη Γραμμένο

** Ο Αστέρας Πετριτή θα ενισχύσει την επιθετική του γραμμή με τον Σπ. Βλαχόπουλο (φιο του αντιπροέδρου της ΕΠΣΚ Φώτη), ο οποίος ενώ είχε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ Κοζάνη, για δικούς του λόγους αποφάσισε να επιστρέψει στο νησί και αύριο λογικά θα υπογράψει στην ομάδα του Αστέρα. Μάλιστα ήταν στην εξέδρα του γηπέδου και παρακολούθησε το ματς.  

ΦΩΤΟ@ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ, Από το σημερινό ματς του Αστέρα Πετριτήυ με τον Θεσπρωτό

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια