Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξεκινάνε τα παιδιά στον Πετριτή την Τρίτη 19 Σεπτέμβρη

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
13 Σεπτεμβρίου 2023 / 16:25
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Το περασμένο Σάββατο στο Κοινοτικό γραφείο του Πετριτή έγινε συγκέντρωση της Ακαδημίας του Αστέρα (γονείς, αθλητές, διοίκηση) για να συζητήσουν την «Ένωση» με την Ακαδημία του Κρόνου Αργυράδων για προφανείς λόγους.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το περασμένο Σάββατο στο Κοινοτικό γραφείο του Πετριτή έγινε συγκέντρωση της Ακαδημίας του Αστέρα (γονείς, αθλητές, διοίκηση) για να συζητήσουν την «Ένωση» με την Ακαδημία του Κρόνου Αργυράδων για προφανείς λόγους. Μετά και από αυτήν την συνάντηση έχει δρομολογηθεί η κοινή πορεία των δυο ακαδημιών (θα ονομάζονται «Κορισσιακός») και ο Αστέρας με νέα ανακοίνωση πρόσκληση έχει ορίσει την ερχόμενη Τρίτη 19 Σεπτέμβρη το «ραντεβού στο γήπεδο», την ώρα που θα γίνονται και οι προπονήσεις των παιδιών. Είναι μια σημαντική πρωτοβουλία των δυο σωματείων και σίγουρο είναι ότι ωφελημένα θα είναι τα παιδιά της περιοχής που αγαπούν το ποδόσφαιρο.

 

Η ανακοίνωση

 

Μία σπουδαία κίνηση έκανε η ακαδημία μας για τη φετινή περίοδο αποφασίσαμε με την Ακαδημία του Κρόνου Αργυράδων μετά από τη συγκατάθεση και των περισσότερων γονιών να κάνουμε μία ένωση των ακαδημιών μας ούτως ώστε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και να μπορούμε και να προσελκύσουμε περισσότερα παιδιά στις ακαδημίες μας με αποτέλεσμα να συμμετέχουμε σε όλες τις κατηγορίες των παιδικών πρωταθλημάτων. Η πρώτη συνάντηση έγινε ήδη και είχε θετικά αποτελέσματα και από τις δύο πλευρές. Έχουμε ξεκινήσει ήδη τα διαδικαστικά ούτως ώστε να είμαστε συνέπειες και στην ΕΠΣ Κέρκυρας.

 Σας καλούμε λοιπόν την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 3:00 το μεσημέρι στο γήπεδο του Πετρίτη γονείς και αθλητές για μία πρώτη γνωριμία για μία συζήτηση και απορίες τις οποίες μπορεί να έχετε και να ξεκινήσουν οι εγγραφές πληροφοριακά σας ενημερώνω ότι οι προπονήσεις θα γίνονται αρχικά από τις 3:00 έως τις 5:00 Τρίτη και Πέμπτη. Η παρουσία σας όπως και η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη σε αυτό το εγχείρημα να μην λείψει κανείς για το καλό των παιδιών μας.

Καλή Ποδοσφαιρική χρονιά να έχουμε με υγεία.

 

Τα παιδιά της Ακαδημίας του Αστέρα, με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Λ. Στούπα στη μέση ΦΩΤΟ@ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια