Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Λύγισε στις καθυστερήσεις ο Πετριτής 2-1 από Αστέρα Σταυρού

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
29 Οκτωβρίου 2023 / 16:42

Οι παίκτες του Αστέρα έκαναν εξαιρετικό παιγνίδι, πάλεψαν το ματς και όλα έδειχναν ότι θα «τσιμπούσε» το βαθμό της ισοπαλίας, αλλά στις καθυστερήσεις 90+3 ο Αντωνόπουλος έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής τους 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ο Αστέρας Πετριτή έπαιξε στη Φθιώτιδα με αντίπαλο τον ομώνυμό του Αστέρα Σταυρού και έχασε στις καθυστερήσεις του ματς, ένα βαθμό και το παιγνίδι με 2-1.

Οι παίκτες του Αστέρα έκαναν εξαιρετικό παιγνίδι, πάλεψαν το ματς και όλα έδειχναν ότι θα «τσιμπούσε» το βαθμό της ισοπαλίας, αλλά στις καθυστερήσεις 90+3 ο Αντωνόπουλος έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους. Ο ίδιος παίκτης είχε κερδίσει πέναλτι στο 36΄ που αξιοποίησε ο Αλεξίου κάνοντας το 1-0, σκορ ημιχρόνου.

Η ομάδα του Πετριτή κυνήγησε το  γκολ στην επανάληψη και κατάφερε με τον Γωγουβίτη στο 73΄ να φέρει το ματς στα ίσια, έκανε το 1-1 και όλα έδειχναν ότι με το σκορ αυτό θα τελείωνε το ματς, αλλά μια αδράνεια στο τέλος στέρησε το θετικό αποτέλεσμα από την Κερκυραϊκή ομάδα.     

Αστέρας Σταυρού Λιανοκλαδίου (Β. Λέντας)ι: Τσάμης, Μαργαρίτης, Μαλισσόβας, Μόσχος, Ακασού, Λάππας, Νάτσο Ροντρίγκες, Παρλάντζας, Κακκάβας, Αντωνόπουλος, Αλεξίου.

Αστέρας Πετριτή (Ι. Σφακιανάκης): Τζαφέστας, Κοντομίχης, Μεντής, Γωγουβίτης, Ρουμελιώτης, Γαρδικιώτης, Γκασίδης, Κρητικός, Τσιάβος, Γεωργακόπουλος, Σούκερας.

ΦΩΤΟ@ Αστέρας Πετριτή, oι παίκτες του Αστέρα στο γήπεδο Σταυρού λίγο πριν την έναρξη του ματς