Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Αστέρας Πετριτή εύκολα 7-0 στους Αυλιώτες τον Οδυσσέα

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
27 Σεπτεμβρίου 2023 / 19:34
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ένα ματς που εκ των πραγμάτων είχε φαβορί, όχι μόνο επειδή τις δυο ομάδες τις χωρίζουν δυο κατηγορίες αλλά και η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη

Στους Αυλιώτες βρέθηκαν αντιμέτωποι για το κύπελλο «Στ. Σαββανής», ο κυπελλούχος 2023 Αστέρας Πετριτή με τον τοπικό Οδυσσέα, μια ομάδα που μετά από χρόνια θα παίξει στην Β΄ΕΠΣΚ. Ένα ματς που εκ των πραγμάτων είχε φαβορί, όχι μόνο επειδή τις δυο ομάδες τις χωρίζουν δυο κατηγορίες αλλά και η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη.

Αυτό αποτυπώθηκε και στον αγωνιστικό χώρο, όπου παρ΄ ότι ο Αστέρας έπαιξε με παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα έφτασε εύκολα στη νίκη με σκορ 7-0 και πέρασε στην 2η φάση, απέναντι σε μια ομάδα ανέτοιμη, μάλιστα στο φύλλο αγώνα είχε μόλις 13 ποδοσφαιριστές γραμμένους. 

Δεν σηκώνει κριτική το ματς, το σκορ τα λέει όλα, με τον Σούκερα να είναι ο πρωταγωνιστής αφού πέτυχε 3 τέρματα, έκανε χατ-τρικ, ενώ από ένα γκολ πέτυχαν οι Κ. Στεργίου, Λέσσης Παναγιώτης, Ρουμελιώτης και Λούβρος.  

Διαιτητές: Δράμπαλος, Σακκάς, Κουρτέσης.

Οδυσσέας Αυλιωτών: Σόκαλης, Λοΐζος, Μουζακίτης κ., Α., Μ., Κουβαράς, Ρίκος Κ., Δ., Μυρίλας, Μουζακίτης Σ., Ι. 

Αστέρας Πετριτή (Ι. Σφακιανάκης): Ζερβός, Κοντομίχης, Γωγουβίτης, Ρουμελιώτης, Βλάχος, Θηραιός, Τσιάβος, Στεργίου Κ., Στεργίου Π., Λούβρος, Σούκερας. 

ΦΩΤΟ@Γ. ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΑΝΟΣ, Από το σημερινό ματς ΟΔυσσέα- Αστέρα Πετριτή

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια