Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ευχαριστώ του Σφακιανάκη σε Αστέρα, 1Η Αυγούστου ξεκινά η προετοιμασία

Αστέρας Πετριτή
18 Ιουλίου 2023 / 16:20
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Μια πορεία μιάμισης σεζόν με μόνο επιτυχίες ήταν αυτή που διέγραψαν ο Αστέρας Πετριτή με τον προπονητή Γιάννη Σφακιανάκη, από τις αρχές του 2022 ως το Μάη του 2023.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μια πορεία μιάμισης σεζόν με μόνο επιτυχίες ήταν αυτή που διέγραψαν ο Αστέρας Πετριτή με τον προπονητή Γιάννη Σφακιανάκη, από τις αρχές του 2022 ως το Μάη του 2023. Αυτή η κοινή προσπάθεια, δεν θα μπορούσε να μην συνεχιστεί, το ήθελαν και οι δυο πλευρές και συμφώνησαν να συνεχίσουν και φέτος. Ο Γιάννης Σφακιανάκης ευχαρίστησε δημόσια τη νέα Διοίκηση της ομάδας του Πετριτή με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση τού Αστέρα Πετριτή για τήν εμπιστοσύνη και την εκτίμηση στο πρόσωπο μου και τους υπόσχομαι ότι με σκληρή δουλειά, συνεργασία και υπομονή ο ΑΣΤΕΡΑΣ μας θα πετύχει τους Στόχους που έχουμε θέσει σε αυτήν την δύσκολη και απαιτητική χρόνια πού έρχεται».

Ήδη οι ανανεώσεις πολλών ποδοσφαιριστών προχωράνε, κάποιοι έχουν ανακοινωθεί, ενώ υπάρχει χρόνων δυο εβδομάδων ακόμη για να «γεμίσει» το ρόστερ ενόψει των υποχρεώσεων της ομάδας στο Κύπελλο Ελλάδος στις 27/8. Ο Ι. Σφακιανάκης με τους συνεργάτες του αποφάσισαν την 1η Αυγούστου να ξεκινήσει η προετοιμασία, περίπου 50 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, όπου είναι και ο βασικός στόχος της ομάδας. Για το λόγο αυτό φαίνεται ότι το κύπελλο μπορεί να ενδιαφέρει τον Αστέρα, «δεν καίγεται» όμως γι αυτό και πολύ σωστά κάνει. Για το θέμα της προετοιμασίας η διοίκηση ανακοίνωσε:

«Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι η προετοιμασία του Αστέρα για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσει την Τρίτη 1 Αυγούστου. Ταυτόχρονα θα διεξαχθούν δοκιμαστικά νεαρών και φιλόδοξων ποδοσφαιριστών με στόχο τη στελέχωση της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας».

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια