Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ενίσχυση στην επίθεση η ΑΕ Λευκίμμης με Αλ. Βασσάκη

ΑΕ Λευκίμμης
31 Ιουλίου 2023 / 16:50
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Γεμίζει σιγά-σιγά το ρόστερ της η «Βασίλισσα του Νότου» αφού θα πρέπει τις επόμενες μέρες να ξεκινήσει προετοιμασία και ο Παναγιώτης Κορομπόκης θα ήθελε το σύνολο σχεδόν των παικτών να είναι στη διάθεσή του.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Γεμίζει σιγά-σιγά το ρόστερ της η «Βασίλισσα του Νότου» αφού θα πρέπει τις επόμενες μέρες να ξεκινήσει προετοιμασία και ο Παναγιώτης Κορομπόκης θα ήθελε το σύνολο σχεδόν των παικτών να είναι στη διάθεσή του. Έτσι θα μπορέσει να δουλέψει καλύτερα, να δει τις τυχόν αδυναμίες και να μπουν οι τελευταίες πινελιές στην απόκτηση παικτών σε συγκεκριμένες θέσεις.

Με ανακοίνωσή της η ΑΕ Λυεκίμμης ενημέρωσε για μια ακόμη προσθήκη που έκανε με νεαρό ποδοσφαιριστή από την Βόρεια Ελλάδα, τον Αλ. Βασσάκη,ο οποίος θα ενισχύσει την επιθετική της γραμμή, στην δύσκολη φέτος προσπάθεια της ομάδας, που για 7η συνεχόμενη χρονιά θα αγωνιστεί στην Γ΄ Εθνική.

 

Η ανακοίνωση

 

Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αλεξάνδρου Βασσάκη!

Ο 22χρονος εξτρέμ ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Αναγέννηση Πτολεμαΐδας, στα 19 του κέρδισε την άνοδο στη Γ' Εθνική με την ΑΕΠ Καραγιαννίων, ενώ ακολούθησαν 2μιση σεζόν στη Γ Εθνική με την ομάδα του Μακεδονικού Φούφας, απ' όπου και αποκτήθηκε.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕΛ και του ευχόμαστε μια καλή ποδοσφαιρική χρόνια γεμάτη επιτυχίες με την ομάδα μας.

 

ΦΩΤΟ@ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια