Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επιστροφή του Κ. Λούβρου στον Αστέρα Πετριτή

Αστέρας Πετριτή
01 Αυγούστου 2023 / 16:26
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Μεταγραφικές κινήσεις για ενίσχυση της επίθεσης κάνει ο Αστέρας Πετριτή, αφού δεν θα έχει τη φετινή σεζόν τον Δημήτρη Γραμμένο, ο οποίος από το Γενάρη που πήγε στην ομάδα, ήταν κυριολεκτικά μια επίθεση μόνος του.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μεταγραφικές κινήσεις για ενίσχυση της επίθεσης κάνει ο Αστέρας Πετριτή, αφού δεν θα έχει τη φετινή σεζόν τον Δημήτρη Γραμμένο, ο οποίος από το Γενάρη που πήγε στην ομάδα, ήταν κυριολεκτικά μια επίθεση μόνος του. Βέβαια κράτησε τον έμπειρο Κ. Γεωργακόπουλο ο Αστέρας αλλά προσπαθεί να ενισχύει την επιθετική του γραμμή. Στην προσπάθεια αυτή έφερε πίσω στην ομάδα τον εξαιρετικό επιθετικό Κώστα Λούβρο, ένα παίκτη με ευχέρεια στο σκοράρισμα που παίζει όλες τις θέσεις της επίθεσης, σε όποια ομάδα του νησιού έπαιξε έδειξε την ποιότητά του, ένα παιδί που ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του ΑΟ Κοντόκαλι.

 

Η ανακοίνωση

 

Ο Αστέρας ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Λούβρου. Ο Κώστας αγωνιζόταν στην ομάδα του Θιναλιακού, έχοντας αναδειχτεί φέτος πρωταθλητής. Είναι η τρίτη θητεία του Κώστα στον Αστέρα. Του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.

 

Η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν για την ομάδα του Πετριτή ήταν ορισμένη την 1η Αυγούστου, με το προπονητικό τιμ της ομάδας Ι. Σφακιανάκης προπονητής, Φ. Τάντης γυμναστής, Μ. Μάρισιτς προπονητής τεχνικής, Χρ. Βάσαλος προπονητής τερματοφυλάκων να πιάνει δουλειά σε μια προσπάθεια η ομάδα να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στις 27 Αυγούστου όταν και θα δώσει το πρώτο επίσημο ματς για το θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος, με τον Αστέρα (κυπελλούχο 2023) να εκπροσωπεί την ΕΠΣΚ. 

 

ΦΩΤΟ@ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια