Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ευχαριστήριες ανακοινώσεις του Αστέρα Πετριτή

Αστέρας Πετριτή
08 Αυγούστου 2023 / 16:31
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Το φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής είναι το δυσκολότερο για τις ομάδες του νησιού μας, πολλά παιγνίδια, πολλές μακρινές διαδρομές με διανυκτέρευση για τα εκτός έδρας ματς, με τον προϋπολογισμό να ξεπερνάει τις 150.000€.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής είναι το δυσκολότερο για τις ομάδες του νησιού μας, πολλά παιγνίδια, πολλές μακρινές διαδρομές με διανυκτέρευση για τα εκτός έδρας ματς, με τον προϋπολογισμό να ξεπερνάει τις 150.000€. Μάλιστα στις μέρες μας δεν είναι εύκολο αυτό το ποσό να βρεθεί και οι ομάδες στηρίζονται κυρίως στην αγάπη φίλων ή χωριανών για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν.

Ο Αστέρας Πετριτή, ένα «ψαροχώρι» των 700 κατοίκων μετά την περσινή εξαιρετική του παρουσία, κάνει και φέτος την προσπάθεια ώστε να είναι ανταγωνιστικό και να μπορέσει να σταθεί στην κατηγορία. Ήδη έχει κάνει πολύ προσεγμένες, αλλά σωστές κινήσεις με προπονητικό τιμ και παίκτες, ενώ η διοίκηση πέραν των άλλων που πρέπει να τρέξει για την ομάδα, τρέχει να βρει χρήματα να ενισχύσει το ταμείο. Φαίνεται ότι υπάρχει ανταπόκριση και για το λόγο αυτό, δημόσια και ονομαστικά ευχαριστεί αυτούς που την στηρίζουν. Βέβαια πάντα στις περιπτώσεις αυτές υπάρχουν και άτομα που δίνουν, αλλά δεν θέλουν την δημοσιότητα.

 

Ο Αστέρας προχώρησε σε ανακοινώσεις ευχαριστήρια για την όλη στήριξη:

 

Ευχαριστήριο προς Επιχειρήσεις Πετριτή

Το Δ.Σ. του ΑΟ Αστέρα Πετριτή επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες προς τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον Πετριτή, επιχειρήσεις εστίασης, Taverna Leonidas, Casa Dois, Stamatis Taverna, Pension Egrypos, Paraga Easy Living, Taverna Limnopoula, Taverna Limanaki, Taverna Mythos για την έμπρακτη στήριξη προς την ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού μας. Τέτοιες ενέργειες μας γεμίζουν χαρά, αισιοδοξία και όρεξη για τη συνε΄χεια. Είμαστε σίγουροι ότι θα σταθούν δίπλα μας καθ΄ όλη τη διάρκεια της δύσκολης και απαιτητικής χρονιάς και ελπίζουμε το παράδειγμα τους να το μιμηθούν και άλλοι χωριανοί επιχειρηματίες, που δρστηριοποιούνται είτε εντός είτε εκτός Πετριτή.

Σας ευχόμαστε επαγγελματική επιτυχία, υγεία και δύναμη

 

Ευχαριστήριο σε Πολιτιστικό σύλλογο

Το Δ.Σ. του ΑΟ Αστέρα Πετριτή εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού μας για την αμέριστη συμπαράσταση και συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των δυο Συλλόγων. Το πνεύμα αλληλοβοήθειας και η έμπρακτη στήριξη αποτελεί απόδειξη ότι αγαπάμε τον τόπο μας, το χωριό μας και τους Συλλόγους. Έτσι θα συνεχίσουμε.

 

Ευχαριστήριο σε Θ.Κουρτέση

Ο Αστέρας ευχαριστεί θερμά το συγχωριανό μας, Θοδωρή Κουρτέση (Μπίουλας) για τη βοήθειά του στην ομάδα. Ο Θοδωρής με ανιδιοτέλεια είναι πάντα δίπλα στον Αστέρα. Σε ευχαριστούμε Θοδωρή

 

ΦΩΤΟ@ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια