Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανακοίνωσε δυο 17χρονους Ζερβό, Τσάβο ο Αστέρας Πετριτή

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
05 Σεπτεμβρίου 2023 / 15:34
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Δυο 17χρονους ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε ο Αστέρας Πετριτή, οι οποίοι εντάχθηκαν στο ρόστερ του και αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να βοηθήσουν την φετινή προσπάθεια

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δυο 17χρονους ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε ο Αστέρας Πετριτή, οι οποίοι εντάχθηκαν στο ρόστερ του και αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να βοηθήσουν την φετινή προσπάθεια

Λίγο καθυστερημένα ο Αστέρας ανακοίνωσε την απόκτηση του 17χρονου τερματοφύλακα Αλ. Ζερβού. Λέμε καθυστερημένα αφού ήδη ο νεαρός γκολκίπερ έχει αγωνιστεί (είχε περάσει σαν αλλαγή) την Κυριακή 27 Αυγούστου στον αγώνα κυπέλλου με την Καστοριά και μάλιστα απέκρουσε πέναλτι των αντιπάλων στο 75΄του ματς που ήταν 2-0 εκείνη τη στιγμή.

Η κίνηση αυτή είναι και γιατί χρειαζόταν έναν ακόμη τερματοφύλακα ο Αστέρας και γιατί ο Αλέξανδρος είναι ένα ταλέντο που έχει τεράστια περιθώρια εξέλιξης.

Η ανακοίνωση

 

Ο Αστέρας ανακοινώνει την απόκτηση του 17χρονου ταλαντούχου τερματοφύλακα Αλεξάνδρου Ζερβού. Ο νεαρός τερματοφύλακας αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον ΑΟ Κέρκυρα. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε μια σεζόν με υγεία και επιτυχίες.

 

Το πρωί της Τρίτης 5 Σεπτέμβρη είχαμε μια ακόμη ενημέρωση, για την απόκτηση αυτή την φορά από τον ΠΑΟ Σφακιανάκης του Σπύρου Τσιάβου.

 

Η ανακοίνωση

 

Ο Αστέρας ανακοινώνει την απόκτηση του 17χρονου Σπύρου Τσιάβου. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν στον ΠΑΟ Σφακιανάκη. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες!

 

Οι κινήσεις αυτές είναιο ενδεδειγμένες γιατί βάζει στο ρόστερ του δυο ακόμα παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα και λόγω ηλικίας, αφού με βάση την προκήρυξη, υπάρχει ανάγκη να είναι γραμμένοι στο φύλλο αγώνα 5 τουλάχιστον παίκτες κάτω των 21 ετών στην 20αδα.

 

ΦΩΤΟ@ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια