Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πήρε και τον 19χρονο Π. Στεργίου ο Αστέρας Πετριτή

Αστέρας Πετριτή
06 Σεπτεμβρίου 2023 / 16:11
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Γράψαμε χθες ότι με βάση την φετινή προκήρυξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, οι ομάδες πρέπει υποχρεωτικά να έχουν στο φύλλο αγώνος τουλάχιστον πέντε ποδοσφαιριστές ηλικίας κάτω των 21 χρόνων.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Γράψαμε χθες ότι με βάση την φετινή προκήρυξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, οι ομάδες πρέπει υποχρεωτικά να έχουν στο φύλλο αγώνος τουλάχιστον πέντε ποδοσφαιριστές ηλικίας κάτω των 21 χρόνων. Αυτό αναγκάζει και τον Αστέρα Πετριτή να προσθέσει στο ρόστερ του παίκτες μικρής σχετικά ηλικίας, αλλά παράλληλα και ικανούς να παίξουν και να βοηθήσουν την ομάδα. Σε αντίθετη περίπτωση θα έβαζε στο φύλλο αγώνα παιδιά της Ακαδημίας και θα έλυνε το πρόβλημα.

Ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να βοηθήσει διπλά την ομάδα είναι ο επιθετικός Πέτρος Στεργίου (γεν. 9/7/2004), ηλικιακά κάτω των 21 χρόνων, ποδοσφαιρικά δε ώριμος να σταθεί στην Γ΄ Εθνική και να βοηθήσει και είναι μια επιλογή του Ι. Σφακιανάκη και της διοίκησης του Αστέρα. Η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του Π. Στεργίου ήλθε και αυτή (6/9/2023) καθυστερημένη θα λέγαμε, αφού ο ποδοσφαιριστής έπαιξε την περασμένη Κυριακή (3/9/2023) στον αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος με αντίπαλο τον ΑΟ Χανιώτη. Να σημειώσουμε ότι έχει παίξει εκτός από την Κ19 του Βόλου που αναφέρει η ανακοίνωση και στον ΑΣ Θιναλιακό την περασμένη σεζόν, πριν πάει στον ΝΠΣΒ.

 

Η ανακοίνωση

 

Ο Αστέρας ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Πέτρου Στεργίου. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν στην ομάδα Κ19 του ΝΠΣ Βόλου. Του ευχόμαστε μια σεζόν με υγεία και επιτυχίες!

 

ΦΩΤΟ@ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια