Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Σ. Σιδερόπουλος στον Αστέρα Πετριτή

Αστέρας
29 Ιουνίου 2016 / 18:18
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η επιλογή του Σάββα Σιδερόπουλου ήταν αυτή που επικράτησε για να οδηγήσει τον Αστέρα Πετριτή στη Γ΄ Εθνική, κάτι που είχαμε επισημάνει στο φύλλο της εφημερίδας στις 23/6/2016.

Ο Κερκυραίος τεχνικός έχει δείξει με τη δουλειά του την μεγάλη του αξία και έχει την πείρα να φτιάξει μια ομάδα που θα μπορεί να σταθεί στην κατηγορία. Ο Σάββας ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον κεραυνό Ποταμού, πήγε μετά στον Όλυμπο, ακολούθησε ο Ολυμπιακός Μαντουκιού, με τον οποίο έκανε ντεμπούτο στη Δ ΄ Εθνική σαν προπονητής, ενώ έπαιξε στη συνέχεια και σε άλλες πιο «μικρές» ομάδες. Προπονητικά έχει περάσει σε περισσότερες από δεκαπέντε ομάδες, με μεγάλη επιτυχία, έχοντας όμως οδηγήσει στη Δ΄ Εθνική και τον Όλυμπο και την Ολυμπιάδα Καρουσάδων, έχει πάρει τίτλους (πρωταθλήματα και κύπελλα) στο νησί και ήταν και παλιότερα προπονητής στον Αστέρα Πετριτή, είναι ένας έμπειρος και από τους κορυφαίους προπονητές του νησιού. Το βράδυ αργά της Τρίτης επισημοποιήθηκε η συμφωνία των δυο πλευρών, θα βαδίσουν μαζί τη σεζόν που έρχεται.  
Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αστέρας αναφέρει:  Το Δ.  Σ.  του A.O. ΑΣΤΕΡΑ ΠΕΤΡΙΤΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή κ.ΣΑΒΒΑ ΣΙΔΕΡΟΠΟΥΛΟ, τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον πάγκο της ομάδας μας.
Η συμφωνία με τον Αλέξη Πάγκαλη, τον κορυφαίο αμυντικό της ομάδας, ήταν μια ευχάριστη είδηση, αφού είναι βαρόμετρο ο έμπειρος παίκτης για την ομάδα. Μην ξεχνάμε ότι ο Αλέξης είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα νέων, είχε γίνει επαγγελματίας στον Παναθηναϊκό, έπαιξε στην Κύπρο επαγγελματικά ποδόσφαιρο, αλλά οι επαγγελματικές υποχρεώσεις με την οικογένειά του το έφεραν στο νησί, όπου και αγωνίζεται επειδή αγαπάει  το ποδόσφαιρο και είναι κομμάτι της ζωής του. Πλέον Σ. Σιδερόπουλος και διοίκηση θα κινηθούν για την ενίσχυση της ομάδας και ήδη οι πρώτες συζητήσεις με παίκτες που ενδιαφέρουν την ομάδα έχουν γίνει, ενώ από τους παλιούς φαίνεται ότι δεν θα έχει «απώλειες» η ομάδα, με μοναδικό ερωτηματικό τον Πρ. Πάγκαλη και αυτό λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.  
Το ενδιαφέρον για τον Κ. Μάμαλο, που παλιότερα αγωνίστηκε στον ΑΟ Κέρκυρα και τα τελευταία χρόνια είναι σε ομάδες Γ΄ Εθνικής των Αθηνών, παραμένει, πιθανή μεταγραφή, εφ΄ όσον ο ποδοσφαιριστής αποφασίσει να επιστρέψει στο νησί. 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια