Κυριακή 12.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το «ευχαριστώ από καρδιάς» της Μ. Υδραίου για τους ανθρώπους του Γ.Ν.Κ.

Μερόπη Υδραίου
19 Ιανουαρίου 2018 / 14:05

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ είπε η επικεφαλής των Κερκυραίων Δήμος Μερόπη Υδραίου στο προσωπικό του νοσοκομείου αλλά και στους γιατρούς του Γ.Ν.Κ.

που την ανέλαβαν μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε λίγες μέρες πριν.

Ευχαριστήριο 1
 
Νιώθω την ανάγκη να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους Ιατρούς που με ανέλαβαν μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που υπέστην και κυρίως τους κ.κ. Νίκα, Στ.Νικολούζο, Ψαράκη, Μάνδυλα, Χριστοδούλου, Μπούκα, τους Ειδικευόμενους Ιατρούς, το Νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και το προσωπικό του Ε.Κ.Α.Β. για τον επαγγελματισμό, την ευγένεια και τη φροντίδα που επέδειξαν κατά την σύντομη παραμονή μου στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας. Ζητώ συγνώμη, αν παραλείπω κάποιον λόγω της κατάστασής μου. Επίσης, εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες προς τους ανθρώπους της τροφοδοσίας και της καθαριότητας του Γ.Ν.Κ. για την αξιοπρέπεια, την ανθρωπιά και την καλοσύνη τους.
Όσοι έχουν νοσηλευτεί στο Γ.Ν.Κ. γνωρίζουν ότι το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του κυριολεκτικά "κρατάει Θερμοπύλες", προσφέροντας φροντίδα σε όλους τους συνανθρώπους μας, υπό αντίξοες συνθήκες, με μεγάλες πραγματικά ελλείψεις, τόσο σε υλικοτεχνικά μέσα, όσο, και κυρίως, σε ανθρώπινο δυναμικό, γι’ αυτό τους εκφράζω την αμέριστη συμπαράσταση και το σεβασμό μου.
Είναι υποχρέωσή μας και είναι η καλύτερη προσφορά που μπορούμε να κάνουμε στην κοινωνία μας, αν από όποια θέση κι αν υπηρετούμε τον τόπο μας, δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα και προτεραιότητα στον τομέα της υγείας. Επιβάλλεται να διεκδικούμε αδιάκοπα, υπεύθυνα και δυναμικά τη βελτίωση των συνθηκών, αφού αφορούν στο πολυτιμότερο αγαθό, την υγεία  και ζωή των συνανθρώπων μας!
Μερόπη Υδραίου
 
Ευχαριστήριο 2
 
Ευχαριστώ ολόψυχα τους εκατοντάδες των φίλων,συνεργατών και των συνανθρώπων μου, που με την είδηση του σοβαρού ατυχήματός μου, έσπευσαν να με κατακλύσουν από τηλεφωνήματα και μηνύματα, εκφράζοντας την αγωνία τους, την αγάπη τους και τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση. Η αγάπη και το ενδιαφέρον σας πραγματικά με έχουν συγκινήσει και αποτελούν τη μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση και κινητήρια δύναμη. Τελικά, ό,τι δίνεις λαμβάνεις. Ένα «ευχαριστώ», λοιπόν, είναι πολύ λίγο για όσα με κάνατε να νιώσω. Σας έχω όλους στην καρδιά μου.
 
Μερόπη Υδραίου