Σάββατο 11.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συλλυπητήριο μήνυμα Υδραίου για τη Νόνη Μάστορα

Μερόπη Υδραίου
03 Αυγούστου 2023 / 19:50

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΜΕΡΟΠΗ ΥΔΡΑΙΟΥ). Θα ήθελα από βάθη καρδιάς να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια της Νόνη Μάστορα γνωρίζοντας ότι δύσκολα μπορεί να ανακουφιστεί ο πόνος αυτής της απώλειας.

Προσωπικά, είμαι ευγνώμων που με τίμησε με τη φιλία της. Η Νόνη, έφυγε από τη ζωή δίνοντας μια άνιση μάχη, με πείσμα και αξιοπρέπεια.

Αφήνει πίσω της ένα σημαντικό κοινωνικό αποτύπωμα. Σεμνή, οραματίστρια και εργατική, υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια την Τοπική Αυτοδιοίκηση και έδωσε τις δικές της μάχες και τους δικούς της αγώνες, από τη θέση της Αντιδημάρχου.

Μια δυναμική και άξια εκπρόσωπος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η οποία ανέπτυξε έντονη εθελοντική δράση μέσω του Ερυθρού Σταυρού, αγωνίστηκε με πάθος για τα δικαιώματα των γυναικών και υπηρέτησε με υψηλό αίσθημα ευθύνης τον τόπο της και την ιδιαίτερη πατρίδα της, το Μαθράκι, για το οποίο έτρεφε ιδιαίτερη αγάπη.

Εκ μέρους του δημοτικού μας συμβουλίου και του κερκυραϊκού λαού, εκφράζω και πάλι στην οικογένεια και στους δικούς της ανθρώπους, τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια και εύχομαι το ήθος, η ευγένεια, η ανοιχτή σκέψη και το γλυκό της χαμόγελο να συνεχίσει να αποτελεί για όλους φωτεινή πηγή έμπνευσης.

                     Η Δήμαρχος

  Κεντρικής Κέρκυρας

 και Διαποντίων Νήσων

    Μερόπη Υδραίου