Δευτέρα 29.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

WTM: Καλοί οιωνοί για την Κέρκυρα στις επαφές Υδραίου με τουριστικούς φορείς

World Travel Market
08 Nov 2023 / 10:39

Αισιόδοξα μηνύματα για τις προκρατήσεις στην World Travel Market του Λονδίνου

ΛΟΝΔΙΝΟ (ΔΗΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ). Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για την επόμενη τουριστική χρονιά με αύξηση των προκρατήσεων και φέτος. Η αντιπροσωπεία του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, συμμετέχει στην φετινή World Travel Market 2023 με όπλα την εξωστρέφεια, τις στοχευμένες συναντήσεις και τον προσανατολισμό στις νέες τεχνολογίες και την ψηφιακή εποχή, ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις των ταξιδιωτών.

Η Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Παναγιώτης Βαρούχας πραγματοποίησαν το διήμερο που πέρασε  διαδοχικές συναντήσεις με αρκετούς τουριστικούς φορείς όπως την Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων Μεγ. Βρετανίας ABTA, εκπροσώπους της Jet2 holidays, της Aegean Airlines, καθώς και με διάφορους μεμονωμένους και εξειδικευμένους πράκτορες σε εναλλακτικά είδη τουρισμού που αφορούν κυρίως στα όρια χρονικά της τουριστικής σεζόν.

Όπως δήλωσε η Δήμαρχος, οι πρώτες ενδείξεις για την επόμενη τουριστική σεζόν είναι θετικές. «Η παρουσία και η δυναμική που έδειξε η Κέρκυρα στη μεγάλη τουριστική έκθεση του Λονδίνου είναι προϊόν συλλογικής προσπάθειας. Ο στόχος συμμετοχής σε τέτοιου είδους εκθέσεις όπως η μεγάλη αυτή τουριστική έκθεση του Λονδίνου, είναι να περάσουμε ως τουριστικός προορισμός το πιο θετικό μήνυμα για την Κέρκυρα».